Izgleda da čitate ove stranice uz pomoć pregledača Internet Explorer 6. Ovaj pregledal je zastareo.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Pravila korišćenja

Copyright © 2009 Olympus Europa Holding GmbH.

Sva prava zadržana.

Svi sadržaji prikazani na ovim web stranicama podložni su zakonu o zaštiti autorskih prava i/ili zaštitnog znaka. OLYMPUS Europa Holding GmbH je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano prema nemačkom zakonu, sa sedištem u Hamburgu, Nemačka. OLYMPUS Europa Holding GmbH upisano je u trgovinski registar pod brojem HRB 10554. Predmet poslovanja društva je trgovina optičkim instrumentima, poslovnim uređajima i srodnim artiklima. Poreski identifikacioni broj: DE118673662. Izvršni direktor: g. Stefan Kaufmann.

Uslovi korišćenja

Ova stranica je namenjena isključivo stanovnicima Evropske unije, Rusije, Bliskog Istoka i Afrike. Odobrene indikacije, registracije i prezentacije proizvoda mogu da se razlikuju između zemalja. Za sve druge zemlje, posetite globalnu veb-stranicu naše kompanije na www.olympus-global.com ili veb-stranicu kompanije za vašu zemlju da biste našli informacije o dostupnosti naših proizvoda u području u kojem živite i da biste dobili najnovije pojedinosti o registraciji i odobrenu oznaku proizvoda.

Zakonska nadležnost

Internet stranice sadrže informacije o proizvodima koji mogu ali i ne moraju biti dostupni u pojedinačnoj zemlji i koji, ukoliko je to neophodno, mogu dobiti saglasnost vladinog nadležnog regulatornog tela koja se odnosi na različite indikacije ili ograničenja koja važe u različitim zemljama. Svaka zemlja ima svoje posebne zakone, pravilnike i medicinsku praksu koja reguliše prenošenje medicinskih ili drugih informacija o medicinskim proizvodima preko Interneta. Ništa od ovde navedenog ne treba tumačiti kao promociju bilo kog proizvoda koji ne poseduje adekvatne dozvole izdate u skladu sa zakonima i pravilnicima koji važe u zemlji u kojoj čitalac boravi.

Dopuna uslova korišćenja

OLYMPUS Europa Holding GmbH pruža na ovom serveru informacije kao javnu uslugu svojim klijentima i zadržava pravo promene sadržaja informacija bez prethodne najave. Kompanija OLYMPUS Europa Holding GmbH nije odgovorna za tačnost, potpunost i/ili pouzdanost sadržaja ovde navedenih informacija. Pristupom na ove stranice prihvatate prava i uslove korišćenja kao što je niže navedeno.

Izjava o odgovornosti

Ove web stranice izrađene su „kakve jesu“ i mogu biti podložne proširenju, dopunama i izmenama. Iako ulaže velike napore da bi javnosti pružio tačne i aktuelne informacije, Olympus ne daje izjave ili garancije za tačnost ili aktuelnost sadržaja stranica te ne preuzima odgovornost za greške, propuste ili moguću zastarelost. Pored toga, Olympus nije odgovoran za sadržaj bilo koje stranice na koju se možete povezati sa ovih stranica. Nadalje, Olympus ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili viruse koji mogu oštetiti Vašu računarsku opremu ili drugu imovinu zbog pristupa, korišćenja ili preuzimanja sadržaja s ove stranice.

Znaci i zaštićeni znaci

Svi nazivi proizvoda ili usluga navedeni na ovim stranicama predstavljaju znake i/ili zaštićene znake njihovih vlasnika. Web stranice i svi ovde navedeni podaci, tekstovi, slike, video ili audio zapisi mogu se koristiti samo u nekomercijalne i svrhe ličnog informisanja. Prikazivanjem na ovoj web stranci ne daje se dozvola za korišćenje vlasničkog logotipa, uslužnih žigova ili robnih žigova. Dozvoljeno je umnožavanje, skladištenje i štampanje kopija svih ovde pruženih informacija za ličnu upotrebu, uzimajući u obzir da OLYMPUS Europa Holding GmbH zadržava autorsko pravo na svim medijima uključujući tekstove, grafičke prikaze i fotografije. Nije dopušteno distribuiranje, razmena, izmena, prodaja ili prenošenje bilo koje informacije s ovih web stranica. Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi materijali na ovim web stranicama su zaštićeni autorskim pravom i ne smeju se koristiti u komercijalne ili javne svrhe bez prethodnog pismenog odobrenja OLYMPUS Europa Holding GmbH. Nije dozvoljeno stavljanje linkova prema bilo kojem delu ovih web stranica, niti postavljanje njihovih kopija na Internet (mirroring) bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije OLYMPUS Europa Holding GmbH.

Privatnost podataka

OLYMPUS Europa Holding GmbH poštuje privatnost svih ličnih podataka koje su ostavili posetioci naših stranica. Za pojedinosti molimo pročitajte našu Izjavu o privatnosti.